tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 89 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 80 mp
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 70 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si aer conditionat. Comision 0% din partea viitorului chirias, se percepe doar o luna chirie si o luna garantie!
300 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 1, 70 mp
380 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 3 camere, etaj demisol, 80 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
350 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 3
380 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj parter, 64 mp
Apartament 3 camere decomandate Valea Rosie,mobilat si utilat.
250 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 7, 76 mp
Apartament 3 camere decomandate situat vis a vis de Mc Donalds, intr-un bloc constuit in 1993. Apartamentul este bilateral cu suprafata de 76mp, 2 bai, balcon pe bucatarie si sufragerie.Pret negociabil.Pentru informatii sunati la 0787.366.611
96.000 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12345>>>5 pagini | 89 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.