tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 35 anunturi
vanzare
Casa , 8 camere, 2 bai, decomandat, 275 mp, suprafata teren 625 mp
Proprietate formata din teren in suprafata de 625 mp si casa S+P+M cu suprafata construita de 141 mp . Casa este compartimentata astfel:beci cu suprafata de 15 mp cu acces din casa Parter 118 mp -living, bucatarie,3 dormitoare Mansarda 121 mp-3 dormitoare,baie,dressing+spatiu depozitare Casa a fost construita in 2011 din caramida plina, izolata exterior, mansarda izolata cu vata, acoperis cu tigla, tamplarie exterioara PVC, geamuri securizate cu gratii parter. Interior finisaje de calitate :usi din lemn masiv si MDF, parchet laminat,placa peste parter. In curte se mai afla un garaj -20 mp cu usa electrica, o bucatarie de vara cu terasa si 2 magazii. Curtea este amenajata cu sistem de irigat,alei pavate , sistem de alarma si supraveghere video. Utilitati:apa retea,put forat, fosa septica, incalzire CT pe peleti. Imobilul se vinde mobilat, pret negociabil.
154.000 EUR neg
Malu Mare, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, comandat, 120 mp, suprafata teren 155 mp, an constructie 1930
Vand casa din caramida, an constructie 1930, desfasurata S+P, situata pe strada General Dragalina. Suprafata totala (teren + suprafata construita) este de 152 mp. Teren liber in suprafata de 66mp. Locuinta are o suprafata utila de 120 mp, amprenta la sol fiind de 86mp, desfasurata pe doua nivele, cu urmatoarea configuratie: • subsol: bucatarie , o camera , camara si beci de 30mp inalt de peste 3m ; • etaj: trei camere, doua holuri si o baie. Incalzirea se face prin sobe de teracota alimentate cu gaz, fiind racordata la reteau de gaze se poate pune centrala. Contorizare individuala atat la energia electrica cat si la gaze. Noua bransare la apa se va face de catre noul proprietar, in trecut aveam bransament comun intreg duplexul. Constructia necesita imbunatatiri. Locatia este la 5 minute de mers pe jos de Universitate.
135.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 150 mp, suprafata teren 250 mp, an constructie 2021
Casa P+E , moderna Remarcam o tendinta de a achizitiona o locuinta intr-un cartier rezidential, unde ne putem bucura de un teren cu forma regulata, ce are o deschidere suficienta incat sa nu avem umbrire toata ziua, unde putem sa beneficiem de o casa moderna, nou construita, la Damila, aproape de magazinul Doi Pasi. Cu o suprafata construita de 170mp, este structurata pe parter si etaj, astfel: la parter living cu bucatarie open space de 33mp, un dressing si o baie, iar la etaj cu trei dormitoare, dintre care cel matrimonial cu baie proprie si un dressing, o alta baie ce deserveste alte doua dormitoare cu balcon. Locuinta se vinde la cheie, cu decorativa Ceresit, tamplarie QFort, trepte din travertine, camere video, alarma si videointerfon, cat si incalzire prin pardoseala .
160.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 6 camere, 3 bai, decomandat
Casa foarte moderna, totul nou, 3 dormitoare, living, birou, dressing, 3 bai, curte, 2 locuri parcare, pretabila locuinta, complet mobilata si utilata (frigider, masina spalat vase, masina spalat rufe, uscator rufe, cuptor electric, cuptor microunde, Tv, etc.), Intersectia Bld. Carpenului cu Viilor. Tel. 0742228821
870 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 187 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2009
Proprietate formata din teren in suprafata de 500 mp si casa cu regim de inlatime P+M cu suprafata construita de 195 mp. Compartimentari interioare: parter: living, baie, bucatarie si birou, mansarda 2 dormitoare si baie+dormitor matrimonial cu baie si dressing. Curtea este amenjata cu foisor, iluminat ambiental si alei cu beton amprentat si sistem de irigat. Casa este construita din caramida porotherm(constructie Casa Noastra), izolatie Dalmatina si decorata cu piatra naturala, acoperis tigla ceramica Bramac. Interior casa este finisata cu vopsea stucco venetian si San Marco si partial tapet Parchet laminat bambus, scara interioara lemn cu mana curenta fier forjat Incalzire se face cu Ct pe GPL, instalatie pe cupru cu corpuri radiante din aluminiu, mascate si 2 Ac+1 inverter. Casa dipsune de 4 terase , 3 pe fiecare nivel de aprox. 20 mp fiecare. Porti automate, sistem de supraveghere si alarma Se vinde complet mobilata si utilata, pret negociabil.
270.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, semidecomandat, 100 mp, suprafata teren 278 mp, an constructie 1903
Casa cu teren in suprafata de 278mp, deschidere 11,29mp la strada principala, in zona Hotelului Europeca. Imobilul necesita renovare totala si este format din doua corpuri de cladire in suprafata totala de 122mp si doua beciuri.
129.990 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 12 camere, 3 bai, decomandat, 420 mp, suprafata teren 1.000 mp, an constructie 2004
D+P+E+M, la strada principala Craiova- Bucuresti Oportunitate pentru cei ce vor sa investeasca intr-o afacere! Spunem asta, deoarece locatia, pozitia, cat si suprafata construita (mai mult de 500 mp), poate constitui obiectul unei afaceri in domeniul turistic (motel, pensiune), sanitar (policlinica,camin pentru seniori), educatie (gradinita, scoala, after school), comert, birouri, sau chiar si pentru locuinta. Construita dupa 2000, din beton si BCA, acoperita cu tigla, este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda, pe o amprenta de 164mp, din cei 1000mp de teren cu front stradal de 15m. Zona este buna, avand toate utilitatile, casa fiind situata chiar la strada principala Craiova-Bucuresti, vis-à-vis de Mob Confort,o zona foarte dezvoltata. Demisolul este compus din bucatarie, baie, sala, magazine, debara si pivnita, la parter avem living, bucatarie, baie, dormitor ,casa scarii si 2 terase, la etaj sufragerie, hol, trei dormitoare si baie, iar la mansarda trei incaperi. Dotata cu centrala proprie pe gaz, camerele pardosite cu parchet, iar dependintele, bucatariile si baile cu gresie, tocarie din lemn, ofera un confort optim pentru ce doriti sa intreprindeti in faza initiala, restul depinde de dumneavoastra.
350.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 35 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova