tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
Cele mai recente anunturi cu garsoniere de vanzare sau inchiriere in Craiova, sunt disponibile pe situl nostru craiovaimobiliare.ro. Aici gasiti anunturi atat de la agentii cat si de la particulari. Cautari frecvente: garsoniera de vanzare in Craiova, garsoniera de inchriat in Craiova, pret garsoniera, garsoniera zona rovine, grasoniera de vanzare in 1 mai, cat costa o garsoniera in Craiova.

5 Lucruri De Stiut Inainte De Cumpararea Unei Garsoniere

5 Lucruri De Stiut Inainte De

Cumpararea unei locuinte, indiferent de marime, este un pas important in viata care nu ar trebui tratat superficial. Este una dintre cele mai mari decizii pe care le va lua cineva de-a lungul vietii si pentru asta are nevoie de ajutor specializat. Desi exista multe garsonoere de vanzare asta nu inseamna ca oricare dintre ele este potrivita pentru tine. Departajarea se face dupa consultarea atenta a mai multor anunturi imobiliare si consultarea cu alte persoane precum agenti imobiliari, familie si chiar prieteni. Situatia devine si mai sensibila in cazul in care aceasta este prima locuinta si prima achizitie de pe piata de imobiliare. In acest caz trebuiesc intelese cateva aspecte inainte de a se semna orice fel de act, dar tot parerea unor experti este cea mai valoroasa si in acest caz.

Cum Alegi Garsoniera Potrivita?

Ce Trebuie Sa Stii Inainte

Ca orice altceva, cumpararea unei garsoniere vine ca un rapsuns la o nevoie. Dorinta de independent, lipsa de spatiu personal sau oricare alt argument in favoarea unei astfel de ahcizitii trebuie sa vina insotit de o lista cat mai complete de argumente pro si contra. O astfel de investitie nu trebuie facuta in graba si nicidecum nu trebuie sa fie un gest impulsive, nascut din pura dorinta de a experimenta. O investitie de tipul acesta trebuie tratata cu maxima seriozitate si trebuie sa fie concluzia logica a unei cercetari riguroase. O simpla cautare de garsoniere de vanzare Craiova pe un site de imobiliare nu va fi indeajuns pentru o justificare corecta a unei astfel de investitii.

Cautarea garsonierei potrivite necesita timp. In primul rand trebuie sa stii de ce ai nevoie. Daca aceasta garsoniera este doar locul in care ajungi noaptea sa dormi, atunci nu ar trebui sa conteze prea tare zona sau dotarile acesteia. Daca in schimb garsoniera aceatsa va deveni din simplu spatiu un camin, atunci ar trebui sa iti redefinesti criteriile inainte de a te arunca cu capul inainte. Primul lucru de care ar trebui tinut cont ar fi zona. Aceasta ar trebui sa fie suficient de aproape de locul de munca sau studii, sau macar sa fie in proximitatea unor mijloace de transport care sa te duca pana acolo. De asemenea, ar trebui sa te orientezi catre o zona care dispune de magazine de unde sa te poti aprviziona. Nu este nevoie sa fie langa un mall, dar asta nu inseamna ca ar strica cumva, daca acest lucru ar fi posibil. Petrecerea timpului liber ar fi un alt aspect de care ar trebui sa ti cont in alegerea zonei. Parcuri, cinema-uri, cafenele toate sunt binevenite ca si obiective in zona. Nici o sala de fitness nu ar strica.

Odata zona aleasa al doilea criteriu ar trebui sa fie dotarile oferite de vanzator. Principiul de baza in acest caz ar trebui sa fie obtinerea a cat mai mult de banii pe care esti gata sa ii dai. Cu cat o locuinta este mai bine intretinuta, cu atat mai putine reparatii si investitii vei trebui sa faci dupa cumparare. Acelea vor veni si ele inevitabil, dar macar nu imediat dupa ce te-ai mutat. Ar trebui sa te orientezi catre orice garsoniera iti ofera un confort cat mai aproape de idealul tau. Daca achizitionarea se face direct de la un dezvoltator imobiliar, atunci in afara de cateva finisaje, altceva nu vei gasi in garsoniera cand vei primi cheile. Intr-un fel, acest lucru este bun, deoarece acum ai ocazia de a-ti exprima creativitatea si de a-ti crea si define propriul stil in ceea ce priveste dotarile, mobilierul si decoratiunile. Desigur, dezavantajul in acest caz sunt banii. Nu toata lumea are suficienti bani pentru a-si amenaja o garsoniera dupa ce a cumparat-o. Insa nici Roma nu s-a construit intr-o singura zi. Poti incepe cu lucrurile de baza, cum ar fi patul, o masa, dotari minimale pentru bucatarie, si sa faci restul cu timpul. Nu te grabeste nimeni. In plus, asa vei avea sufficient timp de a consulta ofertele magazinelor de specialitate si iti vei putea face o imagine mai clara asupra finalitatii acestui proiect.

Exista desiguri si situatia achizitionarii unei garsoniere intr-un bloc mai vechi. In astfel de situatii, in fucntie de intelegerea cu vanzatorul, garsoniera se poate vinde macar partial mobilata si dotata. In acest caz exista avantajul ca nu se incepe de la zero. Exista acea gura de oxigen care nu te va obliga la cheltuieli imediat si vei putea beneficia de pe urma a ceea ce gasesti deja acolo. In schimb, la garsoniere de vanzare mai vechi exista posibilitatea ca ceea ce se ofera sa nu fie tocmai pe placul tau. Fie ca este vorba de mici defecte ale mobile care vor ajunge sa te deranjeze, fie ca nu-ti va placea nuanta in care este varuita bucataria, va exista mereu ceva ce vei vrea sa schimbi intr-o garsoniera in care nu esti primul locatar. Dar si in acest caz, toate se pot face in timp.

Ce Trebuie Sa Stii Inainte De A Cumpara O Garsoniera

Cum Alegi Garsoniera Potrivita

Exista numeroase site-uri care prezinta ghiduri pentru cei care doresc cumpararea primei lor garsoniere. Acestea prezinta sfaturi referitoae la ce sa fi atent cand te intalnesti prima data cu vanztaorul la prezentarea locuintei, sau care sunt criteriile dupa care sa te ghidezi cand incepi negocierea inainte de a cumpara. Toate acestea sunt foarte binevenite atunci cand se pune problema unei investitii de genul acesta. Sunt multe aspect de care trebuie tinut cont inainte de a lua o decizie definitive in acest sens:

1. Nu trebuie sa fie neaparat garsoniera. Desigur, aceasta recomandare tine foarte mult si de bugetul fiecaruia in momentul in care incepe sa caute. Daca cineva nu este decis ca o garsoniera este cea mai buna variant, poate incerca sa caute si un apartament intr-o zona mai putin scumpa.

2. Inainte de achizitie, incercati chiria. Inainte de a rasfoii anunturi imobiliare in cautarea unei garsoniere de vanzare, incercati sa vedeti cum v-ati descurca intr-una. Incercati sa luati o garsoniera in chirie inainte de a cumpara una. S-ar putea sa va ajute sa intelegeti mai bine ce presupune un astfel de angajament si daca sunteti pregatiti sau nu pentur el. Exista si posibilitatea de a putea cumpara garsoniera luata in chirie, daca aceasta este cea potrivita pentru dumneavoastra si desigur daca proprietarul este de acord.

3. Incepe cu pasi mici. Dupa achizitionarea garsonierei nu trebuie sa va apucati imediat de daramat ziduri si schimbat gresie si parchet. Puteti face si acest lucru, dar cel mai indicat ar fi sa faceti schimbarile mici inainte. Incercati sa schimbati mobile putin cate putin, sau dotarile din bucatarie. Ideea este sa nu va angajati la cheltuieli prea mari deodata ca pe urma sa nu puteti finalize proiectul.

4. Intelegeti pentru ce o cumparati. Achizitionarea unei garsoniere se pate face din diferite motive. Pentru unii este primul si cel mai mare pas spre independent. Este o lectie in responsabilitate si in auto-gestionare. Pentru altii o garsoniera poate reprezenta o investitie care sa le aduca un venit pasiv. O garsoniera renovate recent, cu un aer de nou dar in acelasi timp de familiar, ar putea fi o mare lovitura pe piata cazarilor in regim hotelier. Pe de alta parte, o garsoniera ar putea sa fie alternative ideala pentru cei care doresc sa isi inceapa propriea afacere. Este adevarat ca schimbarea de destinatie a unui spatiu necesita multe drumuri si hartii, insa acest lucru poate fi compensat prin satisfactia pe care o ai la finalizarea proiectului si in urma succesului afacerii.

5. Inainte de orice investitie este bine sa se faca o cercetare riguroasa. Acest lucru este valabil atat pentru garsoniere cat si pentru orice alt fel de investitii, imobiliare si nu numai. Nu este de ajuns o trecere in revista a anunturilor imobiliare existente de pe doua sau trei site-uri. Preferabil este consultarea unor experti imobiliari sau a unor evaluator afiliati unor banci care iti pata spune daca achizitia merita facuta sau nu, sau daca doar trebuie sa mai astepti.

Ca in cazul achizitionarii a orice, achizitionarea unei garsoniere ar trebui sa se faca numai dupa ce sunt cunoscute toate detaliile. In primul rand trebuie inteles in ce scop se face aceasta achizitie. In al doilea rand, ce anume se cauta exact. Multi cad in capcana de a cumpara numai oentru ca este foarte ieftin sau pentru ca traiesc cu impresia ca o astfel de investitie este simplu de gestionat. O investitie este un pas important si trebuie tratat cu seriozitate si calm. Desi piata de Craiova imobiliare este in continua schimbare asta nu inseamna ca trebuie ca cineva sa isi piarda rabdarea sau sa actionez eimpulsiv. Anunturi imobiliare pentru garsoniere de vanzare Craiova se vor gasi mereu, si chiar daca nu gasiti exact ce doriti imediat nu inseamna ca trebuie sa va multumiti cu ceva inferior din punct de vedere calitativ sau ca trebuie sa cumparati neaparat ceva. O investitie hazardata se poate dovedi a fi mai paguboasa decat una care nu este ideala, dar la care se mai poate inca lucre.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova