tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 81 anunturi
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 52 mp
Apartament in imobil nou, situat pe strada Potelu, in spatele Parcului Romanescu. Detalii, telefonic.
68.780 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 62 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 2 camere cu o suprafata de 65.22 mp cu balcon situat la parterul unui bloc edificat dupa 2000 in cartierul Magnolia. Locuinta se afla la parter si se vinde cu terenul aferent , de 122 mp, dispus pe 2 laturi, una betonata iar cealalta cu gazon, cu iesire de pe terasa; putem pretinde , deci, ca este libertatea ce ti-o confera o casa , dar la bloc. Zona este foarte linistita; am vazut copii care se zbenguiau in voie, fara a fi monitorizati de cineva. Dupa cum se vede si in poze, este un apartament modern, mobilat si utilat cu gust, cu dormitor cat livingul, baie generoasa si o bucatarie cat trebuie. Exista centrala termica proprie, incalzire in pardoseala dar si calorifere, usi frumoase, gresie, faianta si parchet de calitate si in ton cu mobilierul. E ok. Face mai mult,dar asta e pretul. Se vinde mobilata si utilata, cu exceptia lcd-urilor, frigiderului si a masinii de spalat. Recomandam.
55.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , 2 camere, etaj 3, 50 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 2 camere in Craiovita -- imbunattit ideal pentru o familie tanara!!
57.500 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , circular bilateral, 2 camere, etaj 3, 50 mp
2 camere circular, vedere bilaterala, renovat complet, totul nou, finisaje de calitate, scara impecabila, instalații sanitare și electrice schimbate, etaj.3/4, parchet, gresie, faianța, uși schimbate, merita vazut, acte in regula, liber
82.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 4, 56 mp
Apartament cu 2 camere decomandate,bloc din anul 86 - 87, situat in cartierul Rovine langa LIDL,et 4/4,in suprafata de 56 mp,bloc izolat exterior,acoperis cu pod,teava de gaze in casa,termopane,AC,usi schimbate,gresie,faianta,parchet,boxa. Apartamentul este situat intre LIDL si liceul Tudor Arghezii,zona buna,suficiente parcari in zona.
57.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 4, 46 mp
Apartament 2 camere decomandate zona Severinului Scoala 12, renovat, parchet laminat,gresie si faianta, dotat cu Ct, Ac, mobilat. Acoperis cu pod, bloc izolat termic, pret negociabil.
51.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 55 mp
Apartament fara imbunatatiri situat la parter cu balcon pe bucatarie, intr-un bloc cu teava de gaze pentru centrala proprie. Balconul este prins in cadastru si are o suprafata de 5 mp. Agentia Tyrex percepe cumparatorului un comision de 1% din valoarea tranzactiei la semnarea contractului de vanzare.
50.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345>>>5 pagini | 81 anunturi