tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 38 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 3, 75 mp
Apartament mobilat si utilat:aragaz,hota,combina frigorifica,televizor,masina de spalat,centrala termica.In dormitoare sunt paturi duble cu saltea,in sufragerie coltar extensibil.Conditie pentru inchiriere:prima luna anticipat+o luna garantie+comision agentie 50% din prima chirie.
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 100 mp
Apartamentul este cu 4 camere,transformat in 3 camere,adica 2 dormitoare si un living mare. Imobilul este mobilat si utilat:aragaz,hota,frigider,centrala termica,masina de spalat,AC,televizoare.Conditie pentru inchiriere:prima luna anticipat+o luna garantie+comision agentie 50% din prima chirie.
470 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 75 mp
Renovat, bine ingrijit,separatie la gaze si apa. Centrala termica, AC, internet, cablu. Zona foarte buna, vis a vis de Facultatea de Medicina, Spitalul clinic de Urgenta, Parc. In apropiere: Kaufland, Carrefour, piete, magazine.
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 10, 78 mp
Apartament decomandat: - 2 dormitoare: - tv , sifonier, birou, pat 160x200 cm - Living: Canapea,Fololiu, Tv, Mobila, Aer Conditionat - 1 Baie - 1 Bucatarie: mobilata, Frigider,cuptor,aragaz - Balcon: utilat cu masa si scaun lung - Aer Conditionat, Masina de spalat rufe,Dressing
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 5, 100 mp
Central, Calea Bucuresti, Mc Donald”S, lux Euroimobiliare va recomanda spre inchiriere un apartament ce face parte din gama de lux. Situat in zona excelenta, pe Calea Bucuresti, la Mc Donald”S, in vecinatatea Pietei Centrale, aproape de mai toate institutiile importante ale orasului nostru, in bloc construit in 1990, cu lift nou, la etajul 5 /7, este foarte spatios, avand 100mp, cu trei balcoane , bilateral si dispune de doua bai echipate modern. Dotat cu tot ce ii trebuie, adica cu centrala termica, AC-uri in toate camerele, granit, piatra naturala, parchet, tocarie exterioara din PVC cu geam termopan, tocarie interioara, etc., este mobilat si utilat complet, totul de calitate superioara.
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , circular bilateral, 3 camere, etaj 8, 90 mp
490 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 3 camere, etaj 5, 60 mp
450 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 38 anunturi