Agentia imobiliara BLU Imobiliare
Acasa Cautare Adaugare oferta Adaugare cerere Contact
Oferte vanzare (0)
  Apartamente (0)
     o camera (0)
     2 camere (0)
     3 camere (0)
     4 camere (0)
     5+ camere (0)
  Garsoniere (0)
  Case-Vile (0)
  Terenuri (0)
  Cazare in regim hotelier (0)
  Altele (0)
  Ansambluri rezidentiale (0)
  Birouri (0)
  Spatii comerciale (0)
  Spatii industriale (0)
  Spatii productie (0)
  Spatii depozitare (0)
  Ferme (0)
  Birouri (0)
  Spatii comerciale (0)
  Spatii industriale (0)
  Spatii productie (0)
  Spatii depozitare (0)
  Ferme (0)
  Birouri (0)
  Spatii comerciale (0)
  Spatii industriale (0)
  Spatii productie (0)
  Spatii depozitare (0)
  Ferme (0)

BLU Imobiliare

Despre noi

Am început activitatea într-un moment de maturizare a pieţei care a atras după sine o educare a percepţiei asupra activităţilor unei agenţii imobiliare. BLU Imobiliare a pornit cu dorinţa de a construi un brand în timp, pe o bază consolidată de satisfacerea clienţilor cu care intrăm în contact zilnic. Credem în aşteptările din ce în ce mai ridicate asupra serviciilor pe care le oferim şi ne asumăm rolul de a participa activ la crearea unui mediu sănătos de colaborare în piaţă imobiliară. Suntem aici pentru a ajuta fiecare client, pentru a-i economisi timp, bani şi pentru a face cât mai plăcută o perioadă care poate fi agitată fără justificare. Nu rămâne decât să ne contactaţi.

Servicii

Închirieri şi vânzări

Agentia BLU Imobiliare ofera clientilor sai servicii imobiliare de intermediere a tranzactiilor si consultanta. Procesul de consultanta este simplu si incepe cu analiza in amanunt a solicitarii clientului pentru a identifica acele repere care ne permit sa gasim solutia imobiliara optima. Se creaza o fisa a fiecarui client in parte fisa care se imbunatateste pe parcursul procesului de sortare si prezentare a ofertelor. In acest sens incurajam o comunicare buna aceasta fiind practic factorul critic de succes in identificarea unei proprietati potrivite.

Serviciile de promovare a ofertelor le furnizam clientilor care inteleg procesul de intermediere si consultanta imobiliara pe care il oferim proprietarilor. La fel ca si serviciile destinate clientilor solicitanti, incercam sa fixam cote inalte in ceea ce priveste comunicarea cu detinatorii de proprietati care ne ofera imobilele spre a le promova clientilor proprii. Suntem agentia imobiliara care isi pune la dispozitie serviciile numai clientilor care inteleg, cunosc si au nevoie de profesionisti in procesele pe care le implica activarea pe piata imobiliara.

Tarifele pe care le percepem sunt cele practicate la scara larga si anume 2% din pretul proprietatii tranzactionate in conditiile transferului de proprietate si 50% din valoarea chiriei pe o luna in cazul intermedierii inchirierilor. Aceste tarife pot fi negociate in conditii speciale, in functie de specificul fiecarei tranzactii.

Evaluări

Serviciile noastre de evaluări furnizează informaţii corecte despre valoarea tuturor tipurilor de proprietăţi. BLU Imobiliare lucrează conform standardelor internaţionale IVS/IAS (Standardele Internaţionale de Evaluare şi de Contabilitate) şi conform standardelor RICS. Pe lângă datele referitoare la proprietate şi compararea acesteia cu proprietăţi similare din aceeaşi zonă, evaluarea trebuie să reflecte şi percepţia investitorului despre tendinţele actuale şi viitoare ale pieţei şi influenţa acestora asupra preţului plătit.

Evaluarea corectă şi de încredere este vitală pentru succesul oricărei investiţii imobiliare. Profesioniştii noştri, cu o bogata experienta in domeniu, asigură evaluări complete şi de încredere respectând termenele stabilite.

  • Evaluări de proprietăţi individuale/ portofolii
  • Evaluări pentru garantarea împrumuturilor
  • Evaluări pentru achiziţii şi vânzări de proprietăţi
  • Evaluări proiecte / Studii de fezabilitate / Studii de cea mai bună utilizare
  • Consultanţă pentru investiţii

Consultanta gratuita pentru cumparare sau constructia de Locuinte - Credite Ipotecare

Fiecare dintre noi avem diverse proiecte personale pentru a caror implinire trebuie sa dedicam timp, energie si nu in ultima instanta bani. Toate aceste resurse sunt limitate si / sau nu sunt intotdeauna la dispozitia noastra. In cazul banilor, exista posibilitatea de a lua un credit, dar adesea alegerea variantei potrivite din multitudinea de oferte este un proces care necesita timp si energie suplimentara.
Apeland la un consultant de credite BLU Imobiliare, poti economisi timp simplificand in acelasi timp alegerea creditului potrivit.

Oricine isi doreste sa locuiasca in propria casa stie ca acest deziderat necesita mult timp si mult efort pentru a fi atins. Atunci cand este necesar un credit pentru a acoperi efortul financiar, proiectul devine si mai dificil. Daca este vorba de cumpararea unei case, atunci pe langa gasirea unei locuinte potrivite cu nevoile, asteptarile si dorintele noastre, trebuie sa gasim si creditul care sa acopere suma necesara, adesea intr-un timp foarte scurt.

Deoarece sunt garantate cu ipoteca pe un imobil, creditele pentru cumparare sau constructie de locuinta presupun o documentatia mai complexa referitoare la imobilul respectiv a carei intocmire poate sa intarzie acordarea creditului de catre banca. De aceea BLU Imobiliare face un pas in plus si iti ofera gratuit consultanta juridica gratuita pentru intocmirea acestei documentatii.

Principalele tale beneficii:

Fara costuri suplimentare
Serviciile de consultanta credite sunt gratuite si nu adauga costuri suplimentare la credit.

Economia de timp
Fara drumuri la banci sau ore nesfarsite petrecute pe Internet pentru a afla informatiile necesare identificarii creditului potrivit.
Consultantii nostri te scutesc de drumurile inutile la banca cu urmarirea dosarului de creditare.

Simplificarea alegerii
Consultantii nostri sunt pregatiti sa identifice in oferta complexa de credite de pe piata bancara solutia de creditare optima pentru profilul si nevoile tale de finantare.
Consultantii nostri te ajuta sa intocmesti dosarul de credit, il depun in banca, il urmaresc si il sustin in procesul de aprobare, pana la momentul in care intri in posesia banilor.

Facility Management

Administrarea unui imobil estte de multe ori mai eficienta daca se realizeaza de catre o companie specializata.

Astfel toate aspectele logistice, financiare si de gestiune, de cleaning ale unei cladiri etc sunt gestionate eficient de catre specialisti – parteneri ai BLU Imobiliare.

Acte notariale si cadastrale

Consultanta notariala
Apeland la serviciile noastre, veti avea posibilitatea de a obtine un calcul exact al costurilor notariale, pe care le implica achzitionarea unui imobil prin credit bancar, sau pentru ipotecarea imobilului
Carte funciara
Consultantii nostri se vor ocupa de obtinerea intregii documentatii, in cel mai scurt timp posibil. Noi venim in intampinarea acestor probleme si le rezolvam. FARA COSTURI !

Contact

Persoana de contact: Oprescu Claudiu; Tel: 0721596159

Comision vanzare: 2% • Comision inchiriere: 50%
BLU Imobiliare, Lipscani 23A , et.3, ap. 12, Craiova,
Tel: 0351468420, Mobil: 0721.596.159, E-mail: blu.imobiliare@yahoo.com
Contact: Oprescu Claudiu, Mobil: 0721.596.159
Site: http://www.avensiscapital.ro/
Powered by Craiovaimobiliare