tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 45 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 6, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat, televizor, cablu tv si internet. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica,  apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase si televizor(cablu tv si wi-fi). Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, aer conditionat si centrala termica. Apartamentul este disponibil incepand cu 1 Octombrie 2019! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
550 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 3 camere, etaj 1, 70 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, rulouri exterioare, parchet, usa metalica, apometre si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
490 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 7, 48 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat vase, cuptor cu microunde, cuptor electric si televizore in fiecare incapere. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si doua aparate de aer conditionat. Apartamentul este disponibil incepand cu 1 noiembrie 2019! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
325 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spălat, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, 2 luni garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! 
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 40 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si repartitoare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 3, 28 mp
Agentia imobiliara - Am o casã - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata,modificata in 2 camere, mobilate si utilate cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, repartitoare si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 45 anunturi